Vanhaezebrouck haalde chouchou naar Gent: Volgde me al van bij Standard

Vanhaezebrouck haalde chouchou naar Gent: "Volgde me al van bij Standard"

14-11-2021 16:45
2

KAA Gent kende een bijzonder moeilijk seizoen en wilde deze campagne een pak beter doen. Daarvoor trok het de geldbuidel open en haalde het flink wat nieuwe aanwinsten in huis. Eentje daarvan is Julien De Sart, die vooral Hein Vanhaezebrouck looft voor de transfer.

De Sart was bij KV Kortrijk één van de sterkhouders en moest bij de Buffalo's de concurrentie op het middenveld aanscherpen. Enigszins verrassend is De Sart inmiddels een vaste basispion geworden in de ploeg van Vanhaezebrouck.

Heel verrassend is dat echter niet, zo blijkt Vanhaezebrouck al lang een fan te zijn van De Sart. "Vanhaezebrouck heeft me naar Gent gehaald", onthult De Sart in Sport/Voetbalmagazine. "We hadden al lang contact, al van toen ik in het begin van mijn carrière nog bij Standard speelde."

Vanhaezebrouck twijfelde dan ook niet om De Sart naar Gent te halen. "Toen hij wist dat ik vrij zou komen, belde hij me op. In januari hadden we een goed gesprek, waarna alles op zijn plaats viel", aldus De Sart, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij Gent.