'FC Rangers denkt naast Van Bronckhorst ook aan KV Oostende-coach Blessin'

'FC Rangers denkt naast Van Bronckhorst ook aan KV Oostende-coach Blessin'

13-11-2021 20:00
0

Na het vertrek van Steven Gerrard is men bij FC Rangers op zoek naar een nieuwe trainer. Ex-speler Giovanni Van Bronckhorst is de topkandidaat om de nieuwe coach te worden, maar de Schotse topclub klopt mogelijk ook aan bij KV Oostende.

Zo weet men bij The Daily Record dat ook Alexander Blessin een kandidaat is om de trainer van Rangers FC te worden. Als de onderhandelingen met topkandidaat Van Bronckhorst niet succesvol blijken te zijn, klopt de Schotse topclub mogelijk aan bij KV Oostende om trainer Blessin weg te halen. Eerder deed het dat ook voor aanvaller Fashion Sakala, die nu in Schotland speelt.

De Duitser werd afgelopen zomer nog gelinkt aan een vertrek en stond in de belangstelling van onder andere Sheffield United. Blessin sloot een vertrek ook niet uit, maar koos uiteindelijk voor een contractverlenging bij de kustploeg. Het contract van de trainer loopt nog tot medio 2024.

Blessin wist vorig seizoen te overtuigen met KV Oostende door de ploeg naar een vijfde plek in de rangschikking te leiden. Dit seizoen loopt het, na de verkoop van verschillende sterkhouders, wat minder en staat de ploeg op een dertiende plek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie