'Onuachu (KRC Genk) speelt zich in de kijker van Italiaanse topclub Inter'

'Onuachu (KRC Genk) speelt zich in de kijker van Italiaanse topclub Inter'

13-11-2021 15:45
6

KRC Genk slaagde erin om afgelopen zomer Paul Onuachu in huis te houden, al zal het deze winter weer enkele geïnteresseerde clubs over de vloer krijgen. Ook Internazionale richt haar pijlen nu op de Nigeriaanse spits.

Met dat nieuws komt de Italiaanse journalist Pasquale Guarro naar buiten. Volgens hem toont Inter serieuze interesse in Onuachu en hoopt het de aanvaller van KRC Genk deze winter dan ook in huis te kunnen halen.

Genk wist het contract van Onuachu recent nog open te breken tot medio 2024 en lijkt dan ook niet van plan om de spits zomaar te laten gaan. Voor de inmiddels 27-jarige aanvaller is het echter misschien nu of nooit om nog een toptransfer te versieren. Hij kende een minder seizoen dan vorig jaar, maar was toch weer goed voor twaalf doelpunten in twintig partijen.

Bij Inter zal Onuachu dan de concurrentie moeten aangaan met Edin Dzeko, die werd aangetrokken als vervanger van Romelu Lukaku. Hij was dit seizoen ook al goed voor acht doelpunten en drie assists in zestien wedstrijden, maar kan door zijn leeftijd (35 jaar, red.) wel wat aflossing gebruiken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie