Hazard krijgt steun bij Rode Duivels: “Hij moet beslissen wat hij wil doen”

Hazard krijgt steun bij Rode Duivels: “Hij moet beslissen wat hij wil doen”

12-11-2021 17:13

Eden Hazard zit op een dood spoor bij Real Madrid. De aanvaller maakt amper nog minuten onder Carlo Ancelotti. Bij de Rode Duivels krijgt hij alvast steun van Kevin De Bruyne.

Op een persconferentie leefde KDB mee met Hazard. "Het is niet prettig om te zien dat een ploegmaat in die situatie zit. Ik ken hem als speler. Hij kan nog altijd het verschil maken, Eden heeft nog altijd dat niveau. Ik heb veel vertrouwen in hem. Hij moet beslissen wat hij wil doen. Als hij bij Real Madrid wil blijven, moet hij dat doen. Als hij wil veranderen, dan moet hij dat ook doen”, citeert Het Laatste Nieuws de spelverdeler van Manchester City.

Martinez denkt niet dat Hazard een volledige match zal spelen. "Hij lijkt gelukkig en kijkt uit naar de match. Het zou me verbazen als hij 90 minuten zou kunnen spelen. We gaan traag met hem. Het belangrijkste is dat we zien dat hij progressie maakt. Eden voelt zich mentaal goed en is scherp. We zullen zien hoe lang hij het volhoudt. Of hij ook tegen Wales speelt? Dat moeten we nog afwachten en zal ook afhankelijk zijn van het feit of we ons al gekwalificeerd hebben of niet."