Cercle Brugge speelt Moeskroen van de mat in oefenwedstrijd

12-11-2021 14:11
1

Cercle Brugge staat mee onderaan het klassement in 1A, maar heeft korte metten gemaakt met 1B-club Moeskroen. Groen-Zwart won met 5-1 van Les Hurlus.

Cercle Brugge staat in de Jupilier Pro League met tien punten op de voorlaatste plaats. Het voelt de hete adem van rode lantaarn Beerschot in de nek en Seraing staat op de zestiende plek met drie punten voorsprong. Yves Vanderhaeghe en consorten hebben wel vertrouwen getankt in een oefenpot.

Cercle Brugge haalde met 5-1 uit tegen Moeskroen en vooral in de tweede helft ging het vlotjes. Ackx (19) zorgde voor de 1-0 na twintig minuten spelen en in de tweede helft zorgde Millan en Kanouté voor de 2-0 en 3-0. Mohamed deed met een strafschop nog iets terug voor Moeskroen, maar Sampers en Waldo zorgden voor de 5-1 eindstand.