Mitrovic (ex-Anderlecht) heerst in Engeland: Beter dan ooit

Mitrovic (ex-Anderlecht) heerst in Engeland: "Beter dan ooit"

12-11-2021 13:00
2

Aleksandar Mitrovic speelt een droomseizoen in The Championship. In amper 17 wedstrijden scoorde hij al 20 goals voor Fulham. Sportanker Aster Nzeyimana volgt die competitie op de voet en is onder de indruk.

"Hij is beter dan ooit, bij eender welke club", verklaart Nzeyimana bij Sporza"Hij verkeert - zoals hij zelf zegt - in de vorm van zijn leven. En het is meer dan alleen goals, hoor. Zijn betrokkenheid in het spel van Fulham is enorm. Hij heeft ook al vijf assists achter zijn naam staan."

In de Premier League liep het vorig seizoen nochtans voor geen meter. Hij scoorde daar amper drie goals. "Vorig jaar zag hij er heel loom uit, helemaal niet fit. Dat is dit seizoen anders. En rond hem loopt er met Harry Wilson, Neeskens Kebano en Bobby De Cordova-Reid bijzonder veel kwaliteit rond. Het moét niet alleen meer van hem komen. Sinds die druk van zijn schouders is gevallen, lijkt Mitrovic een machine."

Ook bij Anderlecht liet Mitrovic al mooie cijfers optekenen. In 69 wedstrijden voor paars-wit scoorde hij 36 doelpunten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie