Peersman (ex-Antwerp) ziet contract aflopen: Heb genoeg opties

Peersman (ex-Antwerp) ziet contract aflopen: "Heb genoeg opties"

12-11-2021 12:15 Laatste update: 12:16
Super League (Griekenland) 0 Reacties

Marvin Peersman (30) speelde twee seizoenen bij Antwerp, maar is inmiddels al negen jaar weg uit België. Sinds vorig jaar speelt hij in Griekenland, maar hij zegt geen nee tegen een Belgische terugkeer. 

Het niveau van PAS Giannina is volgens Peersman lang niet slecht. "Het is een goede subtopper die een aantal jaar geleden nog de voorronde van de Europa League speelde. Vorig seizoen eindigden we achtste, nu staan we vijfde. Ik heb me mijn keuze voor Giannina nog geen seconde beklaagd", legt hij uit bij Gazet Van Antwerpen.

Peersman is in de zomer wel einde contract. Aanbiedingen uit België blijven voorlopig uit. "Of de clubs in België mij zijn vergeten? Tgoh, dat weet ik niet. Ik ben daar niet echt mee bezig. Ik ben tevreden met hoe mijn carrière loopt. Als er Belgische clubs geïnteresseerd zouden zijn, dan zal ik daar zeker naar luisteren. Is het niet zo, dan is er ook geen probleem. Ik heb genoeg opties om nog een aantal seizoenen door te gaan als profvoetballer."

Peersman kreeg zijn jeugdopleiding nog bij het toenmalige Germinal Beerschot, maar maakte zijn profdebuut bij KSK Beveren. Daar deed hij nog twintig wedstrijden mee.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie