Franse politie laat speelster van PSG Diallo vrij na molestatie

Franse politie laat speelster van PSG Diallo vrij na molestatie

11-11-2021 22:00

Paris Saint-Germain-speelster Aminata Diallo is vrijgelaten door de Franse politie. Ze werd deze week gearresteerd omdat ze ervan verdacht werd betrokken te zijn bij een molestatie van ploeggenoot Kheira Hamraoui.

Hamraoui werd door een aantal personen (vermoedelijk mannen) uit haar auto gesleurd en bewerkt met een ijzeren staaf. Volgens L'Équipe bedoeld om haar te blesseren: Hamraoui en Diallo spelen op dezelfde positie bij PSG.

Diallo werd gearresteerd, maar is inmiddels vrijgelaten. Ook een tweede betrokkene is vrijgelaten. "Er is op dit moment onvoldoende bewijs om haar te vervolgen. Het onderzoek gaat verder", laat het Franse OM weten aan L'Équipe.

'Paris Saint-Germain neemt de vrijlating van Aminata Diallo ter kennisgeving aan', laat PSG weten. 'De club blijft zijn spelers steunen om dit zo snel mogelijk te boven te komen. Paris Saint-Germain heeft het volste vertrouwen in het rechtssysteem en vertrouwt erop dat de gebeurtenissen op de juiste manier belicht worden. De club wil iedereen bedanken voor de terughoudendheid en het tonen van respect.'