'PSG, Man City, Real Madrid en Juventus zitten achter RB Leipzig-ster aan'

'PSG, Man City, Real Madrid en Juventus zitten achter RB Leipzig-ster aan'

11-11-2021 23:30

Christopher Nkunku maakt dit seizoen furore bij RB Leipzig en dat is ook de Europese topclubs opgevallen. De 23-jarige middenvelder staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain, Real Madrid, Juventus en Manchester City, meldt BILD.

Nkunku maakte in 2019 de overstap van PSG naar Leipzig, dat dertien miljoen euro voor hem betaalde. Die deal bleek een schot in de roos voor Die Roten Bullen, want de Fransman is uitgegroeid tot een steunpilaar. Dit seizoen scoorde hij vijf keer en gaf hij drie assists in elf Bundesliga-duels. In de Champions League staat de teller zelfs op vijf doelpunten na vier wedstrijden, waarvan ook tegen Club Brugge.

Daarmee is Nkunku op de radar verschenen van zijn oude club. PSG heeft geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid, en ook Real Madrid, Juventus en Manchester City wonnen al advies over hem in via tussenpersonen, weet BILD. De aanvallende middenvelder ligt nog tot medio 2024 vast en heeft geen transferclausule in zijn contract, waardoor Leipzig een flink bedrag kan vragen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s