Blijft Harwood-Bellis bij Anderlecht? 'Ze zullen een poging wagen'

Blijft Harwood-Bellis bij Anderlecht? 'Ze zullen een poging wagen'

11-11-2021 21:45
4

RSC Anderlecht pakte deze zomer weer uit met flink wat transfers, waaronder enkele huurlingen. Eentje daarvan is Taylor Harwood-Bellis, die wordt gehuurd van Manchester City. Veel van die huurlingen vertrekken na één seizoen alweer, maar dat is mogelijk niet het geval voor Harwood-Bellis.

Anderlecht huurde Lukas Nmecha vorig seizoen nog van Manchester City en zag hem na een succesvol seizoen terug naar Manchester City keren en uiteindelijk richting VfL Wolfsburg vertrekken. Ook Harwood-Bellis keert komende zomer terug naar Manchester City en zal tijdens de voorbereiding een kans krijgen van Pep Guardiola. Al kan het ook anders gaan aflopen.

De Engelse journalist Scott Coyne geeft bij Manchester Evening News aan dat men bij RSC Anderlecht ontzettend tevreden is over Harwood-Bellis en hem dan ook langer aan zich wil binden. Dat was vorig seizoen door de financiële problemen nog ondenkbaar, maar door het akkoord dat op tafel ligt kan er flink wat veranderen.

Coyne laat blijken dat het dan ook goed mogelijk is dat Anderlecht komende zomer een poging waagt om Harwood-Bellis nog wat langer te houden. Via een nieuwe uitleenbeurt of misschien zelfs definitief.