Zweden-rentree van Zlatan wordt teleurstelling, verlies met Olsson (Anderlecht)

Zweden-rentree van Zlatan wordt teleurstelling, verlies met Olsson (Anderlecht)

11-11-2021 19:59 Laatste update: 20:06
0

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn terugkeer als basisspeler van Zweden niet kunnen bekronen met een overwinning. Het ging in de WK-kwalificatie onderuit tegen Georgië: 2-0. Met nog één wedstrijd te gaan is een WK-ticket in gevaar.

Alle ogen waren donderdag gericht op Zlatan, die na een afwezigheid van acht jaar terugkeerde als basisspeler van Zweden. De spits is veertig jaar, maar zegt nog topfit te zijn en ziet nog geen reden om te stoppen.

Zweden, met Kristoffer Olsson (RSC Anderlecht) in de ploeg, had pech dat Zlatan in de eerste helft nog niet helemaal scherp was. Tot twee keer toe miste hij een mogelijkheid om te scoren, al was de grootste kans voor Alexander Isak. Na een uur spelen ging het mis voor Zweden. Khvicha Kvaratskhelia brak de ban voor Georgië en maakte met nog twaalf minuten op de klok ook de 2-0. Bij Georgië bleef Giorgi Chakvetadze (KAA Gent) de hele partij op de bank.

Zweden staat met vijftien punten uit zeven wedstrijden wel nog aan kop in Groep B, maar Spanje heeft twee punten minder en kan daar overheen.

Overige uitslagen
Armenië - Noord-Macedonië 0-4
Azerbeidzjan - Luxemburg 1-2
Rusland - Cyprus 6-0

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie