'Danjuma kan met winterse overstap de offensieve zorgen van Liverpool verlichten'

'Danjuma kan met winterse overstap de offensieve zorgen van Liverpool verlichten'

11-11-2021 17:00

Arnaut Danjuma staat op de radar van Liverpool. De vleugelaanvaller van Villarreal zou zelfs deze winter al naar Anfield kunnen vertrekken, al zouden de Spanjaarden daar niet op zitten te wachten.

De sterke serie aan wedstrijden die Danjuma bij El Submarino Amarillo neerzet, heeft de aandacht van diverse Europese topclubs getrokken. Liverpool is volgens Sky Sports het meest serieus: zij missen in januari spelers als Mo Salah en Sadio Mané door de Afrika Cup en zouden overwegen om Danjuma voor die periode al vast te leggen.

The Reds zijn, zo valt er te lezen, 'verliefd' op Danjuma, maar Villarreal wil niet aan het Engelse feestje meewerken. Zij willen hun aanvaller niet in de winter afstaan en dus kan er een interessant transferspel gaan ontstaan. Liverpool wil geen 'paniekaankopen' doen, maar staat klaar op het moment dat een buitenkans zich voordoet.

Danjuma vertrok afgelopen zomer voor een bedrag van ongeveer 25 miljoen euro van Bournemouth naar Spanje, waar hij al zeven doelpunten heeft gemaakt en twee assists gaf. Eerder speelde de aanvaller voor NEC en Club Brugge. Ook doorliep hij een deel van de jeugdopleiding van PSV.