Vanzeir ziet twee Duivels die Undav-rol kunnen vervullen: Op basis van profielen

Vanzeir ziet twee Duivels die Undav-rol kunnen vervullen: "Op basis van profielen"

11-11-2021 11:10

Het zijn fantastische dagen voor Dante Vanzeir. Bij zijn eerste oproeping voor de Rode Duivels hoopt de 23-jarige aanvaller vooral te genieten en te leren op training, al hoopt hij uiteraard stiekem op speelminuten. Heeft hij al een dummy van Deniz Undav gevonden in de spelersgroep van de nationale ploeg?

Vanzeir maakte de voorbije maanden grote sier bij Union Saint-Gilloise, waar hij een koningskoppel vormt met Undav. De Duitser trekt veel aandacht naar zich toe dankzij zijn fysieke kracht én scorend vermogen. De klik tussen beide heren is duidelijk aanwezig. Kan Vanzeir die ook vinden bij de Duivels? "Moeilijk te zeggen", reageerde Vanzeir op zijn persconferentie. Hij wacht eerst enkele trainingen af om een verder oordeel te vormen.

Toch laat Vanzeir al een ballonnetje op. "Puur op basis van de profielen sluiten grote, sterke spitsen zoals Romelu of Benteke het meest aan bij dat van Undav", droomt hij al even weg. Vanzeir wil zijn succes echter niet te zeer vastkoppelen aan dat van zijn spitsbroeder bij Union. "Uiteindelijk zal ik geen Deniz nodig hebben om mij te laten zien", verzekert hij.