Spurs-baas wilde Conte plezieren met komst Hazard, maar die stelde zijn veto

"Spurs-baas wilde Conte plezieren met komst Hazard, maar die stelde zijn veto"

11-11-2021 10:54
5

Antonio Conte moet het kwakkelende Tottenham Hotspur weer uit het slop halen. De Italiaanse meestertacticus heeft daarbij de belofte gekregen dat hij in de winter minstens één grote naam mag verwelkomen. Eden Hazard zal dat niet zijn, omdat Conte hem zelf niet wil ...

De Spaanse journalist Eduardo Inda doet bij El Chiringuito TV uit de doeken hoe het er in de bestuurskamer van Tottenham aan toe gaat. In eerste instantie had eigenaar Daniel Levy het idee om Hazard, die op een zijspoor zit bij Real Madrid, naar het nieuwe White Hart Lane te loodsen. "Conte heeft echter zijn veto gesteld omdat Hazard geen harde werker is op training", beweert Inda. Beide heren kennen elkaar nog van bij Chelsea FC.

Nee, dan gaat Conte liever in zee met Gareth Bale. Ook de Welshe ster heeft geen heldere toekomst meer in de Spaanse hoofdstad. Blijkbaar heeft Conte zelf voorgesteld om hem naar Londen te loodsen. Bij Tottenham brak Bale door bij het grote publiek. Belangrijk detail: komende zomer loopt de linkspoot uit zijn contract bij Real. In de wintermercato zou hij uiteraard wel nog wat geld moeten kosten.