Anderlecht scout Walemark, makelaar bevestigt interesse van Belgische club

Anderlecht scout Walemark, makelaar bevestigt interesse van Belgische club

11-11-2021 20:30
4

RSC Anderlecht is al begonnen met de zoektocht naar versterkingen voor deze winter en hoopt die in Zweden gevonden te hebben. Zo wordt Patrik Walemark van BK Hacken gevolgd. Dat bevestigt zijn manager.

Eerder raakte al bekend dat RSC Anderlecht een wedstrijd van BK Häcken had gescout, maar volgens makelaar Fredrik Risp gaat het zelfs verder. De makelaar van Walemark bevestigt namelijk ook dat Anderlecht interesse toont. "Er zijn topclubs uit België en Frankrijk die interesse hebben, maar ook clubs uit Italië, Spanje, Duitsland en Rusland", klonk het in de Italiaanse pers.

Om welke clubs het gaat, is niet bekend. Al werden onder andere AS Monaco, Ajax, Girondins de Bordeaux, Atalanta, Sassuolo en Sampdoria al gelinkt aan de aanvaller. Van een concreet bod is er ook nog geen sprake, maar Walemark zou wel 'maar' rond de twee miljoen euro moeten kosten.

De twintigjarige flankaanvaller kwam dit seizoen 27 keer uit voor BK Häcken. Daarin was de Zweed goed voor acht doelpunten en acht assists. Hij heeft ook zes caps voor de U21 van Zweden achter zijn naam staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie