Het was fantastisch om van iemand als Kompany te kunnen leren

"Het was fantastisch om van iemand als Kompany te kunnen leren"

10-11-2021 20:30
10

Vincent Kompany blijft een trainerscarrière met ups en downs hebben en heeft het dit seizoen moeilijk om punten te pakken met RSC Anderlecht. Hij kreeg daar al flink wat kritiek voor, maar bij Anderlecht zijn enkele spelers helemaal gek van hem. Daar is Josh Cullen er één van.

De Ierse middenvelder werd onder Kompany enigszins onverwacht een basispion bij RSC Anderlecht en is één van de eerste namen op het wedstrijdblad. Cullen is dan ook bijzonder tevreden met Kompany als zijn coach.

"Bij Anderlecht kreeg ik de kans om te spelen onder een trainer, wiens reputatie voor zichzelf spreekt", begon Cullen bij Extra. "Hij heeft zelf onder geweldige trainers kunnen werken. Om het voorbije jaar van zo iemand te kunnen leren, was fantastisch", gaf de middenvelder aan.

Flink wat lof van Cullen voor Kompany, die ook beseft dat de trainer voor een grote uitdaging staat bij Anderlecht. "Ik speel voor een fantastische club die de ambitie heeft om weer naar de top van België door te groeien. Dat is een geweldige uitdaging", besluit hij.