Duivels stromen toe in Tubeke: broertjes Hazard rijden samen, Vanzeir met de bus

Duivels stromen toe in Tubeke: broertjes Hazard rijden samen, Vanzeir met de bus

De blik van de Belgische voetballiefhebbers verschuift zich dezer dagen weer richting de Rode Duivels. Na de faliekant afgelopen UEFA Nations League hebben de troepen van Roberto Martinez iets goed te maken tegen Estland en Wales. Woensdagmiddag stroomde de selectie toe op het trainingscentrum in Tubeke.

Rond 15u hadden de opgeroepen spelers (liefst 29 (!) in totaal) afspraak in Tubeke. Nieuwkomers Wout Faes en Dante Vanzeir kozen, net als een heleboel andere Duivels, voor het vervoer van de teambus. Zij kwamen dan ook gezamenlijk toe. Charles De Ketelaere zat niet op die bus; hij werd afgezet door zijn vriendin. De broertjes Hazard reden dan weer samen richting het oefencomplex. Eden Hazard maakte zich opvallend snel uit de voeten, zag Het Laatste Nieuws.

De komende dagen vat Martinez de training met zijn gezelschap aan. Zaterdag wacht met Estland een eenvoudige opdracht, maar wel een belangrijke. Bij winst is ons land namelijk zeker van deelname aan het WK van eind 2022 in Qatar. Als het om één of andere reden tóch fout zou aflopen tegen de Esten, is er dinsdag nog een herkansing op het veld van Wales.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie