PSG-speelster gearresteerd na molestatie teamgenoten, PSG komt met statement

PSG-speelster gearresteerd na molestatie teamgenoten, PSG komt met statement

10-11-2021 13:03 Laatste update: 14:11
Ligue 1 9 Reacties

L'Équipe heeft een bizar verhaal over het vrouwenteam van Paris Saint-Germain gedeeld. Middenvelder Aminata Diallo is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een aanval op teamgenote Kheira Hamraoui.

Hamraoui werd deze week aangevallen op straat, uit haar auto gesleurd en met een ijzeren staaf op haar benen geslagen, klinkt het. Volgens L'Équipe is Diallo in verband met dit incident thuis aangehouden. Zij speelde dinsdag saillant genoeg als controlerende middenvelder in het Champions League-duel met Real Madrid, op de positie van Hamraoui.

PSG heeft woensdag een statement naar buiten gebracht, waarin het de aanleiding van Diallo bevestigt, 'volgend op een aanval op speelsters van de club, die plaatsvond op donderdagavond.' De regerend kampioen van de Division 1 Féminine veroordeelt het incident. 'Wij hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen om de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van de spelers te garanderen. Paris Saint-Germain werkt samen met de lokale politie om de feiten boven tafel te krijgen. Wij volgen het verloop van dit proces en beraden ons op vervolgstappen.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie