Raiola bevestigt dat Ihattaren dacht aan stoppen: 'Tijdje geen contact meer gehad'

Raiola bevestigt dat Ihattaren dacht aan stoppen: 'Tijdje geen contact meer gehad'

10-11-2021 08:35
0

Mino Raiola heeft een tipje van de sluier opgelicht over de Mohamed Ihattaren-soap. De invloedrijke zaakwaarnemer heeft al een tijdje niets meer gehoord van de linkspoot, die een maand geleden van de radar is verdwenen.

Ihattaren viel afgelopen zomer in ongenade bij PSV en werd door Raiola naar Italië begeleid. Hoewel de zaakwaarnemer eigenlijk vond dat hij nog niet toe was aan het buitenland, bracht hij Ihattaren onder bij Juventus, dat hem direct verhuurde aan Sampdoria. Daar heeft Ihattaren één keer op de bank gezeten, voordat hij spoorloos is verdwenen. Raiola vernam zelfs dat de negentienjarige Utrechter met het idee speelde om te stoppen als voetballer.

Verschillende media meldden dat de relatie tussen Raiola en Ihattaren op springen stond. "Als hij mijn hulp nog wil, zal ik hem helpen. Maar het klopt dat we al een tijdje geen contact meer hebben gehad", bevestigt de Haarlemse zaakwaarnemer in gesprek met Voetbal International. Waarom de linkspoot nu zo lang niets van zich heeft laten horen, is Raiola dus ook een raadsel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie