Chong maakt zich op krukken geliefd: 'Geweldige speler, een nog beter mens'

Chong maakt zich op krukken geliefd: 'Geweldige speler, een nog beter mens'

09-11-2021 22:20
1

De geblesseerde Tahith Chong heeft zichzelf geliefd gemaakt bij Birmingham City. Ondanks dat zijn verhuurperiode bij de club is beëindigd, liet de Nederlandse aanvaller zijn gezicht zien bij een fotoshoot.

Manchester United verhuurde Chong vorig seizoen aan Club Brugge en dit seizoen aan Birmingham, maar de buitenspeler liep een zware liesblessure op tijdens een training. Daardoor moest Chong onder het mes en werd zijn verhuurperiode stopgezet. De jeugdinternational keerde maandag voor even terug op het Birmingham-complex. Chong kwam op krukken aan om deel te kunnen nemen aan de teamfoto.

Met zijn actie heeft de 21-jarige linkspoot punten gescoord bij Birmingham. 'Hij verraste al zijn teamgenoten op de teamfotodag. Een geweldige speler, maar een nog beter mens', schrijft de club op Twitter.

Chong speelde in totaal tot dertien wedstrijden namens Birmingham. Hij kwam daarin niet tot scoren, maar was wel goed voor drie assists. Nu zal Chong bij Manchester United aan zijn herstel gaan werken.