Ince haalt weer uit, 'ook United-spelers ontevreden over situatie Van de Beek'

Ince haalt weer uit, 'ook United-spelers ontevreden over situatie Van de Beek'

09-11-2021 20:20
9

Paul Ince kon zijn ogen niet geloven toen Donny van de Beek tien minuten voor tijd mocht invallen in de stadsderby tussen Manchester United en Manchester City. De voormalig Engels international haalt opnieuw hard uit naar manager Ole Gunnar Solskjaer.

Ince sprong al meermaals op de bres voor de oud-Ajacied en neemt het ook na de 0-2 nederlaag tegen City voor hem op. "De keuzes van Ole baren mij zorgen", zegt hij in de United Stand Podcast. "Hij gaf Donny vier minuten tegen Atalanta Bergamo en zei nu tegen hem: oh, hier is je kans, je krijgt tien minuten terwijl we de bal al 85 minuten niet hebben aangeraakt. Laat het maar zien."

De voormalig middenvelder, die zelf 206 officiële duels speelde voor United, vindt dat Van de Beek door Solskjaer 'in de zeik wordt genomen'. "Dit is een speler tegen wie Ole zei dat hij zou gaan spelen, dat hij een belangrijk onderdeel zou worden van het middenveld. Donny dacht: shit, dit is mijn droom, op deze kans heb ik gewacht. En nu zit hij al twee jaar op de bank. Ole neemt hem in de zeik. Ik snap er niets van."

Volgens The Daily Mail wordt de kritiek van Ince gedeeld door de spelers van Manchester United. Zij zouden ook balen van de benarde situatie van de Nederlandse middenvelder en snappen er weinig van dat hij zo weinig kansen krijgt.