UPDATE: Xavi Simons (18) denkt 'serieus' aan vertrek bij Paris Saint-Germain

UPDATE: Xavi Simons (18) denkt 'serieus' aan vertrek bij Paris Saint-Germain

09-11-2021 19:51 Laatste update: 09-11-2021 19:51
4

De toekomst van Xavi Simons is nog altijd ongewis, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano dinsdagavond. Het achttienjarige Nederlandse talent heeft een aflopend contract bij Paris Saint-Germain.

De Franse topclub probeert de verbintenis van Simons al sinds juni te verlengen, maar beide partijen bereikten nog geen akkoord. Zaakwaarnemer Mino Raiola wil eerst weten wat de plannen van PSG zijn. Alleen als de middenvelder uitzicht heeft op een rol in het eerste team, wil hij in het Parc des Princes blijven. Anders zal hij op zoek gaan naar een nieuwe club, weet Romano.

Onder meer AS meldde vorige maand dat Simons voor 'straf' is teruggezet naar het O19-elftal, omdat hij nog niet heeft bijgetekend. De jeugdinternational speelde jarenlang in de opleiding van FC Barcelona, voor hij in 2019 naar PSG vertrok. Volgens Spaanse media zou Simons het liefst willen terugkeren naar die club, maar Raiola ving bot bij de Catalanen.

Update: Xavi Simons denkt 'serieus' aan een transfervrij vertrek bij Paris Saint-Germain aan het einde van het seizoen. Dat meldt Fabrizio Romano. Helemaal zeker is de breuk met PSG nog niet, maar de achttienjarige middenvelder kan rekenen op interesse van Spaanse en Duitse clubs. Simons werd geboren in Nederland, groeide op in Spanje en speelde jarenlang in de opleiding van FC Barcelona.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie