'FC Barcelona heeft genoeg van houding Coutinho', speler verbaasd over berichten

'FC Barcelona heeft genoeg van houding Coutinho', speler verbaasd over berichten

09-11-2021 07:33
1

Philippe Coutinho slaat terug naar de Spaanse media, die afgelopen weekend schreven dat hij weigerde in te vallen tegen Celta de Vigo. Volgens de Braziliaan was daar absoluut geen sprake van.

Coutinho werd bij FC Barcelona gevraagd om in te vallen nadat Ansu Fati geblesseerd raakte, maar heeft volgens Catalaanse berichten geweigerd. "Ik was erg verbaasd toen ik het nieuws las, ik ben in mijn hele carrière niet één keer onprofessioneel geweest", slaat hij terug bij een persmoment van de Braziliaanse ploeg. "Ze kunnen schrijven wat ze willen, ik heb altijd iedereen gerespecteerd. Journalisten schrijven nou eenmaal snel dingen."

De Spaanse journalist Albert Rogé, die schrijft voor SPORT en het Catalaanse TV3, meldt eveneens dat Coutinho weigerde in te vallen. Sterker nog, de Barcelona-spelers zouden zijn houding zelfs zat zijn.

'In de kleedkamer hebben ze genoeg van Coutinho's houding in wedstrijden en trainingen', zei hij. 'In Vigo vond hij het 'niet nodig' om warm te lopen. Een van de zwaargewichten bij Barcelona heeft hem daar na afloop op aangesproken.'