Moet Kompany teruggrijpen naar Trebel? Hij zou stabiliteit en diepgang toevoegen

Moet Kompany teruggrijpen naar Trebel? "Hij zou stabiliteit en diepgang toevoegen"

08-11-2021 22:42
9

Na een lange reeks van ongeslagen wedstrijden, weliswaar met een heleboel gelijke spelen, weet RSC Anderlecht weer wat verliezen is. Op het veld van Royal Antwerp FC ging het terecht onderuit na een vrij povere wedstrijd: 2-0. Vooral het gebrek aan kansen deed de eigen aanhang pijn. Kan Adrien Trebel (nog maar eens) voor redder in nood spelen? 

Onder meer doelman Hendrik Van Crombrugge was behoorlijk vernietigend na afloop van de partij op de Bosuil. Anderlecht creëert te weinig dreiging, klonk het onomwonden. Hier en daar wordt de naam van Trebel weer naar voren geschoven. De middenvelder is nog steeds in dienst bij paars-wit, maar moet nu al tijden verplicht meetrainen met de beloften. Vorig seizoen toverde Kompany hem al eens uit de hoge hoed op enkele moeilijke momenten. Kan dat opnieuw?

In La Tribune gingen Nordin Jbari en Philippe Albert in op die vraag. Die eerste gelooft hoegenaamd niet in een succesvolle terugkeer. "Kompany moet het doen met de spelers die hij heeft", is Jbari duidelijk. Vooral het gebrek aan wedstrijdritme bij Trebel stelt hij in vraag. "Eerst schuif je hem aan de kant en dan moet hij terugkeren en meteen goed spelen?!"

Albert is dan weer wél overtuigd, vooral dankzij de professionaliteit van Trebel. Die zou zich steeds positief hebben opgesteld bij de beloften. "Je moet hem gaan opzoeken en niet beschaamd zijn om te zeggen: "Ik heb me vergist"", geeft hij Kompany advies. Sportief zou Trebel alvast een meerwaarde betekenen. "Hij zou stabiliteit en diepgang toevoegen aan het spel van Anderlecht."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie