Alexander-Arnold noemt Hazard als beste waar hij ooit tegen speelde: Onecht

Alexander-Arnold noemt Hazard als beste waar hij ooit tegen speelde: "Onecht"

08-11-2021 22:21

Eden Hazard gaat momenteel door het diepste dal uit zijn spelerscarrière, maar misschien kan hij wel moed putten uit de woorden van Trent Alexander-Arnold. Wanneer de rechtsachter van Liverpool FC gevraagd wordt naar zijn lastigste tegenstander ooit, hoeft hij niet lang na te denken ...

In gesprek met Amazon Prime Video laat Alexander-Arnold ook de naam van Kevin De Bruyne vallen, al kan hij die niet helemaal vergelijken omdat de spelmaker van Manchester City meestal centraal opereert. Hazard dan maar! "Hij is de beste, waarschijnlijk zelfs met een beetje afstand", opent Alexander-Arnold zijn lofzang.

De lijst kwaliteiten van Hazard klinkt dan ook eindeloos. "Hij heeft snelheid, wendbaarheid, hij ziet alles, zijn intelligentie met en zonder bal ... Dat is onecht", druipt de bewondering van het gezicht van de Liverpool-back, die onze landgenoot uiteraard tegenkwam toen die nog in het shirt van Chelsea FC ronddraafde. 

Tegenwoordig verdient Hazard zijn brood bij Real Madrid, maar daar gaat het hem heel wat minder voor de wind. Na maandenlange blessurebeslommeringen is de dribbelkont nu wel weer wedstrijdfit, maar Carlo Ancelotti houdt hem erg vaak aan de bank gekluisterd. Geruchten doen de ronde dat Hazard deze winter zou kunnen terugkeren naar de Premier League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s