Mbokani: Kompany zei dat Anderlecht mijn thuis is en ik er altijd welkom ben

Mbokani: "Kompany zei dat Anderlecht mijn thuis is en ik er altijd welkom ben"

Momenteel verdient Dieumerci Mbokani zijn brood in Koeweit en de ex-spits van RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC, stond Het Laatste Nieuws te woord. Hij vertelde er over zijn leven in het Midden-Oosten, een telefoontjes met Vincent Kompany en zijn vertrek bij Antwerp.

Eind deze maand gaat de Koeweitse competitie pas van start, maar Dieu speelde met Al Kuwait SC al in lokale bekercompetities. De Congolese goalgetter gaf aan er al goed zijn draai te hebben gevonden. "De bedoeling is om hier het verschil te maken zoals ik dat in België deed."

In het interview vertelde Mbokani ook dat hij met Vincent Kompany had gepraat. De coach van Anderlecht zou tegen Mbokani gezegd hebben dat Anderlecht zijn thuis is en hij er altijd welkom is. "Nu was het niet het juiste moment", aldus de ex-spits van Paars-Wit.

Verder liet Mbokani zich openhartig uit over zijn vertrek bij Antwerp. Hij liet zich ontvallen dat de manier waarop Antwerp hem behandelde een grote ontgoocheling was. "Ik heb veel voor de club betekend en had een andere aanpak verwacht." Antwerp liet Mbokani vertrekken vanwege zijn leeftijd en dat is volgens de Congolees typisch Belgisch. "Er zijn toch genoeg oudere spelers die nog top zijn?", aldus Dieumerci Mbokani.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie