De Ketelaere: Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken

De Ketelaere: "Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken"

08-11-2021 07:47
5

Club Brugge geraakte in eigen huis niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Standard. Na 45 minuten stond Blauw-Zwart nochtans met 2-0 voor. Charles De Ketelaere legde de vinger op de wonde.

Na de wedstrijd stond De Ketelaere de pers te woord en liet hij zich ontvallen dat volgens hem bij Club niemand goed genoeg was in de tweede helft, ook hijzelf niet. “Meer woorden heb ik er niet aan vuil te maken”, zei de jonge Rode Duivel. Volgens De Ketelaere bracht zijn ploeg na rust te weinig voetbal en bikkelde het teveel mee met Standard.

“Simon heeft al betere wedstrijden gespeeld”, zei De Ketelaere toen hem gevraagd werd naar de rol van de doelmannen in de wedstrijd. “Maar hij zal nog veel punten voor ons pakken.”

Club Brugge staat na het gelijkspel tegen Standard en de overwinning van Antwerp tegen Anderlecht op een gedeelde tweede plaats met Antwerp. Het telt vier punten minder dan leider Union, maar volgens De Ketelaere moet zijn ploeg niet focussen op Union. “We houden met iedereen rekening en kijken wedstrijd per wedstrijd.”