Aston Villa geen bedreiging voor Rode Duivels: ‘Martinez staat niet te springen’

Aston Villa geen bedreiging voor Rode Duivels: ‘Martinez staat niet te springen’

08-11-2021 07:30 Laatste update: 09-11-2021 09:26
11

Aston Villa verloor afgelopen weekend voor de vijfde keer op rij in de Premier League en ontsloeg haar coach Dean Smith. Tussen de namen van de mogelijke opvolgers, staat die van Roberto Martinez hoog op het verlanglijstje.

Roberto Martinez werd de afgelopen maanden al aan FC Barcelona en Newcastle United gelinkt en nu komt daar nog eens Aston Villa bij. Volgens het Engelse The Sun zou Martinez een van de topkandidaten zijn om de nieuwe oefenmeester van the Villains te worden. 

Naast Martinez worden ook Deens bondscoach Kasper Hjulmans en Liverpool-legende Steven Gerrard genoemd als mogelijke vervangers voor Smith. De T2 van Aston Villa is oud-Chelsea-speler John Terry, maar door zijn gebrek aan ervaring als hoofdcoach, lijkt Aston Villa voor een meer ervaren man te gaan. 

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is de kans klein dat Aston Villa een kans maakt op bondscoach Roberto Martinez. ‘De kans dat Martínez de finale selectie haalt, is klein. Bij Villa zijn ze ook op de hoogte van zijn ambities. De bondscoach staat niet te springen voor een avontuur bij een club die tegen de degradatie vecht. Niet Newcastle United, niet Norwich City, niet Aston Villa. Martínez staat open voor een terugkeer naar de Premier League, maar hij is selectief’, klinkt het.