Extra optie voor Club Brugge? Huurling begint aan comeback na zware blessure

Extra optie voor Club Brugge? Huurling begint aan comeback na zware blessure

07-11-2021 21:00
2

Club Brugge kan in 2022 mogelijk weer een beroep doen op Ruben Providence. De huurling van AS Roma viel enkele weken geleden uit met een zware blessure, maar werkt nu hard aan zijn comeback.

Providence blesseerde zich begin september bij Club Brugge en moest meteen in het gips. Philippe Clement gaf aan dat de flankaanvaller maanden out ging zijn. De huurling van AS Roma werkt inmiddels hard aan zijn comeback en lijkt (binnenkort) weer aan voetballen te mogen denken.

Op social media deelde Providence namelijk een afbeelding van zijn plekje in de kleedkamer bij Club Brugge. Daarop is een motiverende foto te zien, met daarop het nummer 60. Een cadeautje van (vermoedelijk de medische staf van) Club Brugge, dat daarmee wil aantonen hem nog niet opgegeven te hebben.

Providence krijgt de komende weken en maanden dus de kans om zich in de basis te knokken bij Club Brugge, al lijkt dat geen makkelijke opgave te gaan worden. Naast Noa Lang, Charles De Ketelaere, Kamal Sowah en José Izquierdo als concurrenten, krijgt hij ook Tajon Buchanan als extra concurrent vanaf januari.