Fellaini speelt open kaart: Heb gehuild toen hij werd ontslagen

Fellaini speelt open kaart: "Heb gehuild toen hij werd ontslagen"

Marouane Fellaini speelt momenteel bij Shandong Luneng in China, maar ook zijn passage bij Manchester United ligt nog vers in het geheugen. Fellaini werd door David Moyes naar Old Trafford gehaald, maar de vreugde was van korte duur...

Na amper tien maanden moest Moyes vertrekken. Dat kwam hard aan voor de ex-Rode Duivel. "Ik vond het erg voor hem toen hij ontslagen werd", vertelt hij aan The Athletic. "Ik wist hoe erg hoe wilde slagen. Ik heb dit van in het begin gezegd: als je Moyes de tijd geeft, dan zal hij een team bouwen. Ik heb hem al een paar keer bezig gezien met West Ham. Ze zijn een ploeg geworden die heel moeilijk te verslaan is."

Fellaini had een geweldige band met Moyes, die hem ook trainde bij Everton. "Als ik eerlijk moet zijn… Ik heb gehuild ten ik ontdekte dat Moyes zijn job bij Manchester United kwijt was geraakt. Ik dacht dat hij lang zou blijven. Het was een trieste dag. Moyes is een fantastische kerel, met een groot hart. Daarmee mislukte hij toen: hij is gewoon te aardig."

Moyes trainde na Manchester United ook nog Real Sociedad en Sunderland, maar scheert nu hoge toppen met West Ham United. Die club stond voor deze speeldag nog derde in de Premier League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie