Spelersmakelaar over De Ketelaere (Club Brugge): Clubs volgen hem van nabij

Spelersmakelaar over De Ketelaere (Club Brugge): "Clubs volgen hem van nabij"

06-11-2021 10:15
18

Charles De Ketelaere heeft zichzelf op de Europese kaart gezet. Tal van teams uit topcompetities volgen het talent van Club Brugge op de voet. Jesse De Preter, die optreedt als tussenpersoon voor buitenlandse topclubs die de Belgische markt afspeuren, geeft alvast zijn kijk.

Zo spreekt de zaakwaarnemer niet van een ideale competitie voor De Ketelaere. Uit verschillende landen klopt men aan voor het goudhaantje van Club Brugge. "Enkele van die clubs hebben mij gevraagd om De Ketelaere van heel nabij op te volgen. Meestal is dat de laatste stap vooraleer de onderhandelingen worden opgestart", aldus De Preter in Het Laatste Nieuws.

Waar De Ketelaere precies terechtkomt is volgens de spelersmakelaar niet belangrijk. "Het is veel belangrijker dat je naar een club met een goeie coach trekt. Iemand die honderd procent achter jou staat, iemand met wie je voorafgaand aan jouw komst geen alledaags gesprekje voert. Of dat dan een Duitse, Franse, Engelse, Spaanse of Italiaanse club is, maakt niet veel uit."