Na RWDM wint ook Virton bij Lommel SK dat al drie 1B-wedstrijden niet wint

Na RWDM wint ook Virton bij Lommel SK dat al drie 1B-wedstrijden niet wint

Lommel SK heeft vrijdagavond met 1-3 verloren van Virton. De Noord-Limburgers pakken 0 op 9 in de competitie.

Na het verlies tegen Waasland-Beveren en RWDM moest Lommel reageren tegen Virton. Al snel kwam de thuisploeg op achterstand, maar Sales zette dit in minuut 15 al recht. De gelijkmaker stond nauwelijks op het bord of de 1-2 lag na 16 minuten al in doel.

Uiteindelijk maakte Virton ook nog de 1-3. Lommel moet herbronnen met een 0 op 9 in de competitie. Het enige lichtpunt is de kwalificatie voor de volgende ronde in de beker van België. Enkele weken geleden was Lommel mee met de kop van het klassement, maar die droom mogen ze weer even opbergen.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="nl" dir="ltr">FT | <a href="https://twitter.com/excelsiorvirton?ref_src=twsrc%5Etfw">@excelsiorvirton</a> pakt drie belangrijke punten op het veld van <a href="https://twitter.com/LommelSKOff?ref_src=twsrc%5Etfw">@LommelSKOff</a>! 👏 <a href="https://twitter.com/hashtag/LOMVIR?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#LOMVIR</a> <a href="https://t.co/pHSUqhJmNn">pic.twitter.com/pHSUqhJmNn</a></p>&mdash; Eleven Sports (NL) (@ElevenSportsBEn) <a href="https://twitter.com/ElevenSportsBEn/status/1456726245815820291?ref_src=twsrc%5Etfw">November 5, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie