Clement ziet mogelijke opvolger van Lang bij Club Brugge: Vergelijkbaar profiel

Clement ziet mogelijke opvolger van Lang bij Club Brugge: "Vergelijkbaar profiel"

06-11-2021 15:02
3

Club Brugge heeft met Noa Lang alweer een nieuw goudhaantje in de eigen rangen. De Nederlander blinkt wekelijks uit bij Blauw-Zwart en wordt al gevolgd door verschillende buitenlandse clubs. Een vertrek lonkt dan ook voor Lang, al heeft Club Brugge mogelijk al opvolgers in huis.

Bij Club Brugge zal men ongetwijfeld al aan het zoeken zijn naar mogelijke opvolgers voor Lang, maar volgens Philippe Clement heeft Blauw-Zwart die mogelijk al op de loonlijst staan. De trainer van Club Brugge schuift onder andere Antonio Nusa als een opvolger (op langere termijn) van Lang naar voren.

"We hebben geen tweede Noa Lang in de kern, maar dat is overal zo. Hij heeft een specifiek profiel. Maar misschien kan Antonio Nusa zo iemand worden over enkele jaren", zegt Clement op zijn persbabbel. "Hij is eigenlijk een vergelijkbaar profiel. Maar het is nog iets te vroeg voor hem", klinkt het.

Het zestienjarige Noorse talent werd met veel verwachtingen in huis gehaald en mocht inmiddels ook al debuteren voor de A-kern. Hij kreeg zijn eerste minuten in het bekerduel tegen Deinze en zat ook in de selectie voor de partij van afgelopen weekend tegen STVV.