Reporter is niet bang van woeste Mourinho: Vertel jij het maar

Reporter is niet bang van woeste Mourinho: "Vertel jij het maar"

05-11-2021 07:57 Laatste update: 07:58
0

José Mourinho was weer ouderwets op dreef na de wedstrijd tegen Bodø/Glimt in de Conference League. De AS Roma-manager zag zijn team punten verspelen (2-2), maar schuift het gelijkspel af op de arbitrage. Cynisch vertelt Mourinho na de wedstrijd dat zijn ploeg minstens twee penalty's had moeten krijgen.

"Kijk, de scheidsrechter moet het maar uitleggen. Maar die wil niet praten", zo begint Mourinho in gesprek met Viaplay na de wedstrijd. Wanneer de verslaggever vraagt wat de scheidsrechter fout heeft gedaan, is het ongeloof van het gezicht van Mourinho af te lezen. "Heb je de wedstrijd gekeken? Vertel", zo sneert Mourinho.

De verslaggever laat zich echter niet uit het veld slaan en wil weten hoe Mourinho erover denkt. "Nee vertel jij het maar", blijft de Roma-coach stellig, waarna hem gevraagd wordt of hij penalty's had willen zien. "Come on... Dat weet je toch?"

"Ik ben maar een normale tv-reporter", zo kan de verslaggever zijn lach niet onderdrukken. Mourinho is echter bloedserieus. "Nee, vertel me wat je hebt gezien!" De verslaggever houdt zijn poot echter stijf. "Dus je bedoelt dat de scheidsrechter jullie bestolen heeft?" De reactie van Mourinho is veelzeggend. "Natuurlijk", zegt hij zonder blikken of blozen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie