Van de Beek wordt vader, Van der Meyde reageert: 'Gaat hij Ole Gunnar heten?'

Van de Beek wordt vader, Van der Meyde reageert: 'Gaat hij Ole Gunnar heten?'

04-11-2021 23:15

Donny van de Beek heeft donderdagochtend heuglijk nieuws gedeeld: de 24-jarige middenvelder van Manchester United wordt vader.

Van de Beek is samen met Estelle Bergkamp, de dochter van Dennis Bergkamp. De twee maken bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. Ajax-spelers Davy Klaassen en Edson Álvarez, die woensdag nog met 1-3 wonnen van Borussia Dortmund in de Champions League, zijn er als de kippen om hem te feliciteren.

De opvallendste felicitatie komt van Andy van der Meyde. De oud-international vraagt zich af hoe de kleine gaat heten. 'Ole Gunnar?' Het is bekend dat Van de Beek het moeilijk heeft bij Manchester United, waar hij amper kansen krijgt van manager Ole Gunnar Solskjaer.

Dinsdag mocht Van de Beek weer eens invallen. Hij had een aandeel in de late 2-2 van Cristiano Ronaldo tegen Atalanta Bergamo en was zelfs nog dicht bij de 2-3. Na afloop kreeg hij lovende kritieken. "Zijn houding en de manier waarop hij met de situatie omgaat is te prijzen", liet ploeggenoot Luke Shaw zich ontvallen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Donny van de Beek (@donnyvdbeek)