'Koeman weigert ook tweede voorstel van Barça om miljoenencompromis te sluiten'

'Koeman weigert ook tweede voorstel van Barça om miljoenencompromis te sluiten'

04-11-2021 17:40
5

Ronald Koeman heeft ook een tweede voorstel van FC Barcelona met betrekking tot zijn afkoopsom afgewezen. De Catalaanse club wil 7,5 miljoen euro over twee termijnen betalen, maar de ontslagen trainer werkt daar niet aan mee.

Barcelona besloot Koeman vorige week op straat te zetten na tegenvallende resultaten. In zijn contract stond dat de Nederlandse oefenmeester bij een ontslag recht had op twaalf miljoen euro. Barça heeft het financieel zwaar, waardoor het probeert om minder te betalen aan Koeman. De club deed al een poging om zeven of acht miljoen van de afkoopsom af te snoepen. Koeman weigerde dat.

De geboren Zaandammer heeft nu ook een tweede voorstel afgewezen, weet de doorgaans goed ingevoerde Gerard Romero. Barcelona wilde over twee termijnen 7,5 miljoen storten op de bankrekening van Koeman. De coach houdt zijn poot echter stijf zegt ook 'nee' tegen de tweede aanbieding.

Volgens Gerard Romero blijven Koeman en Barcelona in onderhandeling. Het is niet duidelijk of eerstgenoemde nu wel bereid is om een compromis te sluiten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie