City-supporter Guido stelt het beter: Hopelijk snel weer naar het stadion

City-supporter Guido stelt het beter: "Hopelijk snel weer naar het stadion"

04-11-2021 12:45
2

Goed nieuws! Het gaat beter met Guido De Pauw, de Man City supporter die enkele weken geleden het slachtoffer werd van zinloos supportgeweld. Zijn zoon gaf aan Studio Brussel een update over zijn vader.

"Het is natuurlijk nog steeds triest om mijn vader in het ziekenhuis te zien liggen, maar het gaat beter met hem", aldus Jurgen De Pauw, zoon van de onfortuinlijke supporter. "Hij is op korte tijd al goed hersteld. Er volgt nog wel een maandenlange revalidatie maar er is hoop voor de toekomst."

Dat is bijzonder positief nieuws, de supporter lag namelijk lange tijd in kritieke toestand in het ziekenhuis. In de tussentijd kreeg Guido steunbetuigingen van over de hele wereld én van de spelersgroep. "Die filmpjes van Kevin De Bruyne en Ilkay Gundogan toverden een brede glimlach op zijn gezicht. Van alle andere steun heeft hij helaas nog niet veel kunnen zien, hij is nog niet in staat om lang televisie te kijken."

Jurgen hoopt zo snel mogelijk met zijn vader weer hun favoriete ploeg live aan het werk te kunnen zien. "Ik vrees dat het niet meer voor dit seizoen zal zijn maar ik hoop dat we snel weer samen naar City kunnen gaan kijken in het Etihad Stadium."