Edmilson over Brugse interesse: Dat doet deugd, ze maken naam in Europa

Edmilson over Brugse interesse: "Dat doet deugd, ze maken naam in Europa"

Junior Edmilson en Club Brugge stonden de voorbije seizoen meermaals in contact met elkaar. Tot een transfer kwam het (tot dusver) echter niet. Edmilson doet zijn relaas over de Brugse interesse.

"Het is inderdaad zo dat mijn zaakwaarnemer met Club Brugge heeft gepraat", aldus Edmilson in Le Soir. De Braziliaanse Belg was gecharmeerd door de interesse. "Het doet deugd om te zien dat zo een club interesse toont. Ze beginnen toch naam te maken in Europa. Als je ze ziet presteren in de Champions League, dan denk je daar toch nog eens aan terug."

Tot een transfer kwam het echter niet. "Al-Duhail zat in een belangrijke periode en de voorzitter vertrouwde te veel op mij om over een transfer te praten." Intussen is Edmilson ook gelukkig in Qatar, de aanvaller wegkapen wordt dan ook niet gemakkelijk.

"Er staat niets in steen geschreven maar op dit moment voel ik me hier uitstekend. Ik speel hier bij een goede club, mijn familie komt vaak langs, mijn beste vriend werkt hier in de jeugdopleiding. Kortom, er zal veel moeten gebeuren om me hier weg te halen. Maar in het voetbal kan het natuurlijk snel gaan", laat Edmilson toch de deur op een kier.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie