Breaking news

Zorgt Standard voor stunt? 'Rouches dromen van vroege terugkeer Witsel'

Antwerp speelt tegen oude bekende: Wij hebben meer kwaliteit

Antwerp speelt tegen oude bekende: "Wij hebben meer kwaliteit"

Gepubliceerd: donderdag 4 november 2021 om 07:15do 04-11-2021 om 07:15

Antwerp speelt donderdag tegen een oude bekende. Berke Özer (ex-Westerlo) zal in doel staan bij Fenerbahçe na een blessure van eerste doelman Altay Bayindir. Özer is op zijn hoede, zeker na de 2-2 uit de heenmatch. 

Voor Özer wordt het zijn eerste match op het Europese toneel. "Het is een grote eer en verantwoordelijkheid om het doel van Fenerbahçe te verdedigen", laat hij optekenen bij Gazet Van Antwerpen. "We vinden het allemaal heel jammer voor Altay, want hij heeft al veel betekend voor het team. We leven met hem mee.”

Özer speelde zelf nog nooit tegen Antwerp, maar kent het Belgische voetbal natuurlijk wel. "Ik keepte twee jaar in België, waar de ploegen erg gedisciplineerd spelen. Voor de heenmatch heb ik mijn ploegmaats al gewaarschuwd dat het niet simpel zou worden. Wij hebben misschien meer kwaliteit in de ploeg, maar Antwerp speelt dus met veel discipline."

Fenerbahçe stelt voorlopig teleur in de Europa League met 2 op 9. Antwerp doet nog slechter met 1 op 9. Voor beide clubs kan het dus de match van de laatste kans worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws