Club Brugge NXT wint spektakelwedstrijd op Manchester City

Club Brugge NXT wint spektakelwedstrijd op Manchester City

03-11-2021 15:45 Laatste update: 15:59
31

Club Brugge NXT heeft een spektakelzege geboekt op het veld van Manchester City. De troepen van coach Rik De Mil kwamen 3-1 achter, maar bogen dat om naar 3-5.

Club mocht na een 5 op 9 met vertrouwen aan de match beginnen. In de heenmatch hield het Manchester City nog op 1-1. Nog voor het kwartier kreeg het echter een stevige domper. Aanvoerder McAtee kon de openingstreffer maken voor City. 1-0 was meteen ook de ruststand.

McAtee zorgde na de pauze opnieuw voor een koude douche. Hij strafte balverlies van Mondele af en scoorde ook de 2-0. Club Brugge was niet uitgeteld en stootte terug via Sandra, die na een lange inworp de 2-1 kon maken.

McAtee maakte even later zijn hattrick vol, maar Club kende nog een sensationeel slot. Eerst was het opnieuw Sandra die na een knappe actie de 3-2 maakte. Daarna zette Arne Engels een penalty om voor 3-3. De kansen keerden helemaal om en Audoor zorgde op hoekschop nog voor 3-4 en Servais maakte in blessuretijd zelfs 3-5.

Club Brugge staat zo samen met PSG aan kop, beide clubs hebben 8 op 12. Man City scoort 5 op 12, RB Leipzig is al uitgeteld met 0 op 12.