Vermoedelijke elf: Clement kiest voor twee nieuwe namen tegen Man City

Vermoedelijke elf: Clement kiest voor twee nieuwe namen tegen Man City

03-11-2021 07:00
1

Club Brugge neemt het woensdagavond op tegen Manchester City. In het eigen Jan Breydelstadion ging Blauw-Zwart met 1-5 de boot in. Voor de return in het Etihad Stadium worden er enkele wijzigingen verwacht in het basiselftal.

De belangrijkste afwezige bij Club Brugge is zonder twijfel Eder Balanta. De defensieve middenvelder recupereert de meeste ballen van het heel team, waardoor zijn afwezigheid toch ongelegen komt. Zijn vervanger wordt Ruud Vormer, die recent even naast het team viel maar onlangs tegen KV Kortrijk bewees dat er altijd op hem gerekend kan worden.

In tegenstelling tot de heenwedstrijd op Jan Breydel zal ook Kamal Sowah niet aan de aftrap verschijnen. De flankspeler – die voor negen miljoen euro overkwam van Leicester City – kon de verwachtingen bij Club Brugge nog niet inlossen. Jeugdproduct Ignace Van Der Brempt (19) lijkt zijn vervanger te worden.

De verwachte basiself van Club Brugge: Mignolet, Mata, Hendry, Nsoki, Sobol, Rits, Vormer, Vanaken, Van Der Brempt, Lang en De Ketelaere

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie