Mignolet: Crystal Palace heeft dit weekend getoond dat City te kloppen is

Mignolet: "Crystal Palace heeft dit weekend getoond dat City te kloppen is"

02-11-2021 20:30
5

Woensdag kijkt Club Brugge Manchester City in de ogen in de Champions League. Doelman Simon Mignolet is alvast blij om terug in Engeland te zijn. "Ik heb hier goede en minder goede herinneringen", citeert Het Laatste Nieuws de doelman. 

Coach Philippe Clement had het voor de wedstrijd al over lef en Mignolet is daarmee eens. "We moeten erin geloven. Vorige keer hebben we iets te veel respect getoond. We moeten er gewoon vol voor gaan. We hebben niets te verliezen."

Mignolet is alvast tevreden over de evolutie van Club Brugge in de Champions League de laatste jaren. "De afgelopen jaren hebben we stappen gezet in de Champions League. Nu moeten we opnieuw een stap zetten. We moeten leren uit onze fouten van de heenmatch."

In de heenmatch eindigde het op 1-5 in het voordeel van Man City. "Als we beter doen, weet je nooit wat er kan gebeuren. Crystal Palace heeft dit weekend getoond dat City te kloopen is, daar moeten we ook in geloven. En of het niet kriebelt om opnieuw in Engeland te voetballen? Ik ben heel gelukkig in Brugge."