Antwerp beseft dat het beter moet na Cercle: “Zowel op als naast het veld”

Antwerp beseft dat het beter moet na Cercle: “Zowel op als naast het veld”

Gepubliceerd: dinsdag 2 november 2021 om 08:46di 02-11-2021 om 08:46

Laatste update: dinsdag 2 november 2021 om 09:06di 02-11-2021 om 09:06

Royal Antwerp won dan wel van Cercle Brugge met het kleinste verschil, de wedstrijd was één om snel te vergeten. Dat zag ook Birger Verstraete.

De drie punten waren wel binnen. “Dit was een gevleide zege, dat mag je gerust zeggen. Zeker in de eerste helft was het ronduit slecht. De tweede was ietsje beter, maar eigenlijk ook niet om over naar huis te ­schrijven. Een jaar geleden ­hadden we deze match misschien niet gewonnen, maar het ­dubbeltje zal niet altijd langs onze kant ­blijven vallen.”

Antwerp beseft dat het beter moet, zeker Europees tegen Fenerbahçe in eigen huis. “We ­beseffen dat het beter moet, in ­alle ­aspecten. Zowel op als naast het veld zat er geen vuur in. Een halloweensfeer, zeg maar. Zo stil. Dan is het aan ons om dat vuur aan te wakkeren. Toch een werkpunt voor ons”, citeert Het Nieuwsblad Verstraete.

Antwerp moet het nu opnemen tegen het Turkse Fenerbahçe. The Great Old moet de wedstrijd achter gesloten deuren spelen. “Donderdag tegen Fenerbahçe zullen we ons daar toch over moeten zetten. In ons belang en in dat van het Belgisch voetbal."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws