Haller steekt de loftrompet bij Ajax: 'Een van de beste ter wereld'

Haller steekt de loftrompet bij Ajax: 'Een van de beste ter wereld'

01-11-2021 22:45
3

Sébastien Haller voelt zich geweldig bij Ajax. De aanvaller is topscorer van de Eredivisie én de Champions League en heeft niets dan lovende woorden over voor trainer Erik ten Hag. Haller ziet in de Ajax-coach zelfs 'een van de beste trainers ter wereld'.

In een uitgebreid interview met het Duitse magazine Kicker praat Haller over zijn huidige situatie in Amsterdam. Zijn goede vorm heeft hij mede te danken aan het vertrouwen van Ten Hag, zo geeft hij aan. "Hij is een van de beste trainers ter wereld", zo begint de spits, die in het verleden voor Eintracht Frankfurt actief was. Hij ziet Ajax als een flinke stap omhoog. 

"Ik heb met Frankfurt al in de halve finale van de Europa League gestaan, maar wat ik nu meemaak, is qua niveau nog een stuk hoger", stelt Haller, die besloot niet op een oproep van het Franse nationale elftal te wachten. De spits speelt zijn wedstrijden voor Ivoorkust. "Met Patrice Beaumelle (de bondscoach van Ivoorkust, red.) heb ik een goed gesprek gevoerd. Het perspectief van het elftal is goed en ik kan me er mee identificeren", zo sluit Haller af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie