Swinkels (ex-Beerschot & Mechelen) begint aan nieuw hoofdstuk in Nederland

Swinkels (ex-Beerschot & Mechelen) begint aan nieuw hoofdstuk in Nederland

01-11-2021 17:20
0

Arjan Swinkels keert terug bij Willem II. De voormalig aanvoerder van de Tricolores, die na afgelopen seizoen stopte met profvoetbal, gaat meelopen in de jeugdopleiding van de Tilburgers. 

Swinkels speelde tussen 2004 en 2012 maar liefst 158 wedstrijden voor Willem II en is dus nu terug op het oude nest, zo wordt via de officiële kanalen bekend gemaakt. De gewezen verdediger gaat een paar dagen meelopen bij de jeugdopleiding om te kijken welke rol hij daarin het liefst zou willen vervullen. Samen met de club wordt dan een beslissing gemaakt over zijn toekomst.

Bastiaan Riemersma, hoofd jeugdopleiding van de Tricolores, is blij dat de voormalig stopper uit Moergestel bij de club wordt betrokken. "Bij de jeugdopleiding is er altijd plek voor mensen die goed zijn geweest voor de club. Dit geldt zeker voor Arjan en we helpen hem graag om te onderzoeken wat zijn volgende stap is na zijn actieve loopbaan als profvoetballer."

Swinkels heeft als voetballer een verleden in ons land. Hij speelde voor Lierse, Beerschot, KV Mechelen en  Esperanza Pelt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie