'Al-Sadd hekelt handelswijze van Barcelona en laat Xavi niet zomaar vertrekken'

'Al-Sadd hekelt handelswijze van Barcelona en laat Xavi niet zomaar vertrekken'

Al-Sadd is niet te spreken over de handelswijze van FC Barcelona rond trainer Xavi. De huidige club van de voormalig middenvelder van Barça is niet van plan om hem zonder slag of stoot te laten vertrekken.

De club uit Qatar is kwaad dat Barcelona doet alsof de aanstelling van Xavi al zeker is, terwijl niemand contact heeft opgenomen met Al-Sadd. Dat weet Marca. Onderhandelingen met de club zijn wel nodig, aangezien de Spanjaard nog een contract voor twee jaar heeft en dat dus afgekocht zal moeten worden.

Barcelona blijft ondertussen vertrouwen houden in een deal, zo weet de Spaanse sportkrant, en gaat voorlopig ook nog geen contact zoeken met Al-Sadd. Ze vertrouwen erop dat Xavi zelf met zijn club tot overeenstemming zal komen en dat Barça alleen maar aan tafel hoeft om de details af te spreken.

Voorlopig is Sergi Barjuán degene die de honneurs waarneemt in Camp Nou. Hij nam het stokje over van de vorige week ontslagen Ronald Koeman, maar kon nog geen verbetering van resultaten bewerkstelligen. De thuiswedstrijd tegen laagvlieger Deportivo Alavés werd op teleurstellende wijze gelijkgespeeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie