'PSG verliest geduld met Sergio Ramos en overweegt contract te verscheuren'

'PSG verliest geduld met Sergio Ramos en overweegt contract te verscheuren'

01-11-2021 08:45
5

Sergio Ramos staat mogelijk voor een vertrek bij Paris Saint-Germain, voordat hij een officiële wedstrijd bij zijn nieuwe club heeft gespeeld. Dat meldt Le Parisien.

PSG onderzoekt de optie om het peperdure contract van Ramos, die naar verluidt twaalf tot vijftien miljoen euro per seizoen verdient, met onmiddellijke ingang te ontbinden. De Franse grootmacht ziet in dat het een fout heeft gemaakt door de Spaanse verdediger naar Parijs te halen.

Intern is het vertrouwen in Ramos afgebrokkeld, meldt Le Parisien. Volgens de lokale krant wordt de komst van de Real Madrid-legende 'overhaast' en 'ondoordacht' genoemd. Ramos (35) speelde amper wedstrijden in 2021 en kampt ook bij PSG met de ene na de andere blessure. Ook de komende tijd kan trainer Mauricio Pochettino geen beroep op hem doen.

De optie om het contract van Ramos te ontbinden, ligt daardoor op tafel. Vijf maanden geleden speelde hij zijn laatste officiële wedstrijd. Ramos ligt tot het einde van het seizoen vast in het Parc des Princes. Hij vertrok afgelopen zomer transfervrij van Real Madrid naar PSG.