De Laet spreekt duidelijke taal na winst van Antwerp: Het trok op niks

De Laet spreekt duidelijke taal na winst van Antwerp: "Het trok op niks"

31-10-2021 21:30
14

Royal Antwerp FC is zondag met de schrik vrij gekomen tegen Cercle Brugge en wist dankzij een strafschop met 0-1 te winnen van de Bruggelingen. Achteraf toch geen lachende gezichten bij Antwerp. Zeker niet bij Ritchie De Laet.

De verdediger erkende dat Antwerp het bijzonder moeilijk had én was ook streng voor zichzelf en zijn ploegmaats na de wedstrijd. "Het trok op niks", begon hij meteen fors bij Sporza. "Het was een slechte match. Er zat niks in."

Voor de neutrale toeschouwer was het alleszins een partij om snel te vergeten, vond ook De Laet. "Er was geen gevaar van Cercle en ook niet van ons. Dit had altijd 0-0 moeten zijn", gaf hij nog aan.

De Laet beseft dan ook dat Antwerp een pak beter voor de dag moest komen. "Als je naar een ploeg komt die de punten nodig heeft en zal vechten, dan heb je karakter nodig om je voet ernaast te zetten. Is dat niet zo, dan krijg je een moeilijke avond", geeft hij nog aan. Al is De Laet wel tevreden met de winst. "Je moet de lelijke wedstrijden ook kunnen winnen en dat hebben we vandaag gedaan."