Heynen ziet Van den Brom goede keuze maken bij Genk: Het klikt goed

Heynen ziet Van den Brom goede keuze maken bij Genk: "Het klikt goed"

KRC Genk kende zondag geen enkele moeite met Zulte Waregem en won met duidelijke 2-6 cijfers. Daarin was Bryan Heynen één van de vele uitblinkers met twee doelpunten. Heynen zag ook dat Genk het bijzonder makkelijk had en denkt te weten hoe dat komt.

Op het middenveld koos coach John van den Brom namelijk voor Kristian Thorstvedt en Patrik Hrosovsky naast Heynen. Een driehoek die Heynen best ziet zitten. "Het klikt goed op het middenveld met Thorstvedt en Hrosovsky", reageert Heynen bij Sporza.

Volgens de aanvoerder van Genk is dat dan ook de best mogelijke combinatie bij Genk. "Dat zorgt voor een goede dynamiek en een goede wisselwerking. Ik denk dat het ook moeilijk te verdedigen is, met drie middenvelders die alle drie de posities kunnen bezetten", geeft Heynen nog aan.

Mede dankzij die driehoek kon Heynen ook twee doelpunten scoren voor Genk. "Twee veldgoals in één match, dat is mij nog niet overkomen. Vandaag gingen ze er wel in. En dat is leuk, zeker omdat we ook winnen. Het was een overtuigende overwinning. Die hadden we ook nodig, na een moeilijke periode", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie