Carrasco blinkt uit in ruime overwinning van Atlético Madrid

31-10-2021 19:15

Atlético Madrid heeft in eigen huis een ruime overwinning geboekt op Real Betis. Yannick Carrasco werd de grote man bij Los Rojiblancos, die nu over Betis heen gaan op de ranglijst.

Voorafgaand aan het treffen stonden de bezoekers een plekje hoger dan Atlético in La Liga. Betis heeft echter ook een wedstrijd meer gespeeld. Atlético kreeg in het Wanda Metropolitano de beste kansen. Dat resulteerde na ruim 26 minuten spelen in de openingstreffer. Carrasco kapte in de zestien naar zijn zwakke linkerbeen, waarna hij de bal snoeihard achter doelman Claudio Bravo schoot: 1-0.

Daarna zocht Atlético naar de 2-0, maar de ploeg van Diego Simeone miste een aantal goede kansen. In de 63ste minuut kreeg Atlético een handje hulp van Real Betis bij het verdubbelen van de voorsprong: German Pezzella kopte de bal vanuit een corner in eigen doel.

Tien minuten voor tijd bepaalde invaller João Félix de eindstand op 3-0. Carrasco kreeg de assist op zijn naam. Zo klimt Atlético naar de vierde plek in de Spaanse competitie. Betis staat nu vijfde.